ADATLAP
Ingatlaniroda neve: KEREK Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Szakiroda
Kapcsolattartó személy neve: Kerek András
Kapcsolattartó személy email címe: kerekbt@gmail.com
Ingatlaniroda címe: Budapest
Ingatlaniroda telefonszáma: 06-20-922-0939
Ingatlaniroda weboldala:http://www.5x5.hu/blog/52
Cégismertető, bemutatkozás: Cégünk 1985-ben alakult családi vállalkozás keretein belül, majd 1992–ben alakult át Betéti társasággá.
Munkáink nagy részét az ingatlan értékbecslés tette ki. Az elmúlt években megnőtt az igény az ingatlanok pontos érték meghatározása mellett az értékesítésre is. Kézenfekvő megoldásként az adatbázisunkban meglévő eladó ingatlanokat értékesítettük. Az ingatlan közvetítéssel és tanácsadással 1999-óta foglalkozunk. A belvárosi és délpesti régió a fő területünk. Cégünk megbízható partnerirodákkal áll együttműködési szerződésben, hatékonyságunkat ezzel is növelve. A szükséges szakmai bizonyítványokkal és engedélyekkel minden munkatársunk rendelkezik. A fontosabb szakmai továbbképzéseken is folyamatosan részt veszünk a Földhitel és Jelzálog Bank Rt. és a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem magasépítési tanszéke közös vizsgával egybekötött továbbképzésein.
Cégünk több mint 15 éve készíti ingatlanok értékbecslését a nemzetközileg elfogadott normáknak megfelelően. Az ingatlan értékelésnek minden ágával foglalkozunk, a földértékeléstől a családi ház értékelésén át az ipartelepekig. Az ingatlanok értékét a nyílt, szabadpiaci ár bázisán vizsgáljuk. A szabadpiaci árat úgy határozzuk meg, hogy az a készpénzben vagy egyenértékű fizetőeszközben kifejezett ár, amelyen az ingatlant azt szabad akaratából eladni szándékozó tulajdonos eladja, a szintén szabad akaratából vásárolni szándékozó vevőnek. Az ingatlan tulajdonságait és minden vele kapcsolatos információt mindketten ismerik és sem az eladásra, sem a vételre őket senki és semmilyen körülmény nem kényszeríti.

KEREK Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (H-1181 Bp. Csontváry Kosztka Tivadar u. 63.)
- Levelezési cím: H-1680 Budapest, Pf.: 27.
- Adószám: 28259035-3-43
- Cégjegyzék szám: Cg. 01-06-211-845
- Számlaszám: OTP Bank Rt. 11719001-20252113
- Ingatlan közvetítői névjegyzék száma: 02259/2000
- A Bt. Képviselője: Kerek András ügyvezető
Szolgáltatások: Budapesti ingatlanok közvetítése, értékbecslése, ingatlan hasznosítása.
Egyéb információ: