Keresés
Pihenő, nyaraló helyek
Kiadó ingatlanok, albérletek
Eladó ingatlanok

Hirdetés azonosító száma:
Hirdetésfeladás
Pihenő, nyaraló helyek
Kiadó ingatlanok, albérletek
Eladó ingatlanok
Ötlet küldés
Vendégkönyv
ÉlményekGyakran Ismételt Kérdések

Mi az oldal célja?

Röviden: Gyors, egyszerű és rendkívül használható ingatlan adatbázis létrehozása.

Az oldal indulásakor a fő cél az volt, hogy megkönnyítse a nyaralásra, pihenésre szánt szállás keresést. Az oldal fejlődésével a cél annyiban módosult, hogy albérletek, illetve eladó ingatlanok kategóriában is lehet hirdetést elhelyezni, valamint egy egyszerű adminisztrációs felület biztosítása ingatlanközvetítő irodák számára.

Miért másabb ez az oldal a többitől?

A hirdetésekhez 5 db normál méretű fénykép csatolható, amellyel megkönnyíthető a szállást, albérletet, eladó lakást keresők illetve hirdetők dolga. Az érdeklődő pontosabb képet kapva az ingatlanról, komolyabb érdeklődést tanusít. További előny az Email-lista, illetve az ingatlanközvetítő irodáknak biztosított adminisztrációs felület.

Mi az az Email-lista?

Az Email-listának köszönhetően a szállást, albérletet, ingatlant kereső elsőként értesülhet a megjelent hirdetésekről. A megrendelő beállít magának egy "szűrési" feltételt, amely alapján megkapja a legfrissebb Őt érdeklő hirdetéseket.

Miért regisztráljam magam, mint ingatlanközvetítő iroda?

A regisztrációt egy adatlap kitöltése előz meg, amely során információkat lehet megadni az irodáról, az iroda működéséről. Minden feladott hirdetéséről elérhető ez az adatlap, így bárki megtekintheti. További előny egy egyszerű adminisztrációs felület, amellyen keresztül könnyedén módosítható, törölhető a hirdetés. Így rövid idő alatt és egyszerűen lehet karbantartani az adatbázist.

Hogyan lehet hirdetést feladni?

Az oldal jelenleg két adatbázisból áll (apróhirdetések, ingatlanközvetítő irodák hirdetései). Az apróhirdetések közé a hirdetésfeladás a weboldalról, regisztráció nélkül történik, teljesen díjmentesen. Ingatlanközvetítő irodák esetén egy előzetes regisztrációra van szükség, jelenleg dijmentesen.

Mekkora, és milyen kiterjesztésű képeket lehet csatolni a hirdetéshez?

Minden hirdetéshez maximum 5 kép csatolható, amelyek kiterjesztései JPG, PNG vagy GIF, valamint egy-egy kép mérete 2 Megabájt lehet. (Javaslat: 640X480-as képméretnél nem célszerű nagyobbat feltölteni, mert feltöltés után 640X480-as méretűvé konvertálja az oldal. )

Hogyan lehet módosítani, törölni a hirdetést:

A hirdetés elhelyezése egy jelszó megadásával történik, amellyel a későbbiekben bármikor lehet módosítani, törölni. A hirdetés az azonosítószáma alapján könnyedén megkereshető, majd a szerkesztés ill. törlés menüre kattintva jelszó megadása után a hirdetés szerkeszthetővé ill. törölhetővé válik. FIGYELEM! A hirdetés szerkesztése a hirdetés szövegére vonatkozik, ezért a csatolt fényképek megmaradnak. A hirdetéseknek nincs időkorláta, amíg nincsennek törlve, addig az adatbátisban maradnak. Ez idő alatt a feladó címére havonta egyszer figyelmeztető email kerül kiküldésre.

Elfelejtettem a hirdetésemhez tartozó jelszót, mit tegyek?

Minden apróhirdető havonta egyszer kap egy figyelmeztető email-t, miszerint hirdetést helyezett el az oldalon, ami tartalmazza a törléshez, módosításhoz szükséges adatokat. Amennyiben nem létező email címről lett feladva a hirdetés, maximum 1 hónapon belül törlésre kerül.

Hova küldhetem javaslataimat, véleményemet?

További észrevételeket, javaslatokat, ötleteket, hibákat ide lehet küldeni.

Kellemes keresgélést!

www.szallasapro.hu

A hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalok!

Email-lista
Regisztráció
Beállítások
Regisztráció törlése
Jelszó újraküldése
Jelszó megváltoztatása
Ingatlanirodák
Regisztrált tagok

Regisztráció
Jelszó újraküldés

Email:
Jelszó:
Biztonságos belépés:
(Segítség!)
Gy. I. K.
LinkekThis webpage is fully developed under LINUX operating system.
Valid HTML 4.01!
Valid CSS!